Jag når inte fram till mitt autistiska barn

Bråkigt med sonen just nu..
Jag vet inte, men nu har han gått i skolan i cirka 3 veckor.. Han började F klass här nu precis.. Han har ju adhd och autism så det är lite mer annorlunda för honom än andra barn..
Fröken säger att han inte orkar med hela dagarna.. och att han då får göra annat.. Nu börjar rätten ta ut sin plats när jag märker hur han är hemma..
De är mer bråk med sina syskon än förut och de är det här små-elaka hela tiden.. Nypas tjuvslåss och sådant.. Lurar dem att dem ska få låna hans saker.. Dem blir jätte glada och när dem rör dem blir det ett blankt NEJ RÖR INTE MINA SAKER!! Och då blir dem så klart  jätte ledsna..
Jag undrar vad som rör sig i hans huvud. Jag känner mig maktlös när jag inte förstår vikten med att se en annan individ bli sårad..
Ramlar någon av hans syskon skrattar han bara.. Och i bland kan han skratta peka och säga rätt åt dig!!
Alltså det är ju hemskt. och alltihop känns som mitt fel. Fast jag vet att de inte är det eftersom hans diagnoser ställer till de i tankebanan massor!!
Om det finns någon där ute med samma diagnoser på sitt barn som mitt och har ungefär eller haft lika dan situation som jag har det nu.. Snälla lämna en kommentar nere i kommentarsfältet på råd och tips på hur jag kan få bukt med det här..
Skolan verkar vara en trasslig plats för mitt barn.. Dem har 22 elever och en fröken. Hur ska hon hinna med och tillgodose mitt barns alla behov? Jag förstår att de är näst intill omöjligt..
 
Vi har en familjebehandlare hos oss en gång i veckan 3 timmar åt gången.. Han är super bra..
Och jag hoppas han kan ge mig goda råd om hur jag ska bemöta Milo i hans svåra situationer!
 
Och när Milos ska sova.. Får han utbrott ut av den milde grad med skrik upp till en eller flera timmar för att han verkligen INTE vill sova.. jag har provat med planering och förberedelser för honom innan sängdags med rutiner timstock prat osv.. detta hjälpte inte ett dugg..
Nu har jag säger jag inget utan borsta bara hans tänder och försöker natta honom men det funkar inte heller.. Jag river mitt hår snart.. Vill nå fram till min unge och begripa hans känslor och förstå hur han tänker!!!
Hoppas någon där ute är klyftigare än mig!!